[lwptoc]

اگر کودک شما دچار ضربه در ناحیه ی بینی شد حتما طی ۲ الی ۳ روز آینده او را نزد متخصص گوش و حلق و بینی ببرید. در ادامه به برخی خطرات و عوارض این مشکل اشاره خواهیم کرد.
اولین عارضه ای که ممکن است به ذهن والدین خطور کند شکستگی بینی کودک میباشد، ولی بهتر است بدانید که عوارض به مراتب بدتری هم وجود دارد. یکی از عوارض احتمالی که وجود دارد این است که در زیر قسمت مخاط تیغه بینی و یا غضروف های سقف بینی خونریزی اتفاق بیفتد که در صورت بی توجهی به این موارد ممکن است کودک دچار آبسه بینی و بعد ها هم دچار سوراخ شدن تیغه بینی و عوارض آن گردد و یا دفورمیتی شکل ظاهری بینی و هم چنین زینی شکل شدن بینی در آینده گردد. در ادامه به موارد گفته شده بیشتر میپردازیم.

علایم شکستگی بینی کودک
در صورتی که بینی کودک پس از ضربه دیدن دچار شکستگی گردد ممکن است یک و یا چند مورد از علایم زیر را در او مشاهده کنید:
- خونریزی بینی
- ورم بینی
- ایجاد کبودی در زیر چشم ها
- ایجاد سوزش در هنگام لمس بینی
- ایجاد مشکل در تنفس
- تغییر شکل بینی
پیشنهاد میگردد برای تشخیص شکستگی بینی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه فرمایید. در ابتدا متخصص بینی کودک شما را معاینه میکند و در صورت مشاهده مشکل و یا تحقیقات بیشتر از شما میخواهد که سیتی اسکن انجام دهید.
درمان شکستگی بینی کودک
درمان شکستگی بینی کودک بستگی به سن و وضعیت و میزان آسیب دیدگی کودک دارد. بعضا نیاز هست تا استخوان بینی به جای خود بازگردد یا اصطلاحا جا انداخته شود . در صورت تشخیص پزشک برای این کار نیاز است تا کمی فاصله بیفتد تا ورم بینی کم شود. در مواردی برای جای انداختن استخوان بینی نیاز به جراحی مختصری هم میباشد که تحت بیهوشی انجام میگردد. باید توجه داشت که ظاهر بینی مثل قبل نمیشود و نیاز هست تا بعد از ۱۸ سالگی عمل رینوپلاستی انجام گیرد.
توصیه میگردد در صورت آسیب دیدن بینی، کودک را بنشانید تا از ایجاد ورم و خونریزی تا حد زیادی بکاهید. بهتر است از مسکن و کیسه یخ هم استفاده کنید و در اولین فرصت به متخصص مراجعه کنید.
بهتر است این مطلب را هم بخوانید: **علایم سینوزیت کودکان **
پولیپ بینی
drdortaj32023-08-13T11:59:04+03:30
برخی افراد به طور مداوم در زمان استراحت دچار تنگی تنفس می شوند و همواره علائم سرما خوردگی را نیز دارند ، اگر شما نیز چنین علائمی را همراه با آبریزش بینی و عطسه های [...]
آندوسکوپی بینی و سینوس
drdortaj32023-06-22T11:58:19+03:30
به طور کلی بهتر است بدانید که سینوس ها حفره های تو خالی هستند که درون جمجمه ، گونه ها و پایین پیشانی و در میان چشم ها و همچنین اطراف بینی نیز قرار دارند. [...]
🚩عوارض خطرناک استفاده طولانی مدت از داروی ضد احتقان
drdortaj32022-07-24T06:39:14+04:30
چه مدت از داروی ضد احتقان استفاده کنیم؟ دکتر وحیده درتاج • جراح و متخصص گوش و حلق و بینی [lwptoc] [...]
رابطه درد دندان و عفونت سینوس
drdortaj32021-11-25T18:26:54+03:30
رابطه درد دندان و عفونت سینوس دکتر وحیده درتاج • جراح و متخصص گوش و حلق و بینی [lwptoc] [...]
کیست احتباسی سینوس ماگزیلری یا فک بالا
drdortaj32021-11-08T12:34:23+03:30
کیست احتباسی سینوس فک بالا چیست؟ دکتر وحیده درتاج • جراح و متخصص گوش و حلق و بینی [lwptoc] [...]
⛔هشدار!! علایم سینوزیت در کودکان
drdortaj32021-08-12T20:12:16+04:30
علایم سینوزیت در کودکان دکتر وحیده درتاج • جراح و متخصص گوش و حلق و بینی [lwptoc] علایم [...]